526 poze   23414 vizite

Club Wrestling-tema1

Scrieti cateva date despre wrestlerul/diva care sunteti



Albumul selectat nu contine nici o poza.







Comentarii album • 23
anonim
john cena 5 ianuarie 2013  
john cena sunt cel mai mare fan al tau sper ca in 2013 vei fi campion si il vei bate pe cm punk
Raportează
anonim
andrei gaspar 30 ianuarie 2011  
Eu sunt andrei gaspar si am 8 ani.Eu vreau sa stiu unde va antrenati?
Raportează
anonim
andrei gaspar 30 ianuarie 2011  
Eu sunt andrei gaspar si am 8 ani. eu vreu sa stiu unde va atrenati.si inca ce va ce castigati.
Raportează
anonim
unu 13 august 2010  
care este id de mess al lui hhh
Raportează
anonim
marius 24 iunie 2010  
numele lu rey misterio cred ca este tedi guerero
Raportează
anonim
frate disperate de viata 27 martie 2010  
da sunteti dispe
Raportează
xtina 6 martie 2010  
Nume real: Barbara Jean Blank
Alias: Barbie gol, Kelly Kelly (WWE)
Ziua de nastere: Ianuarie 15, 1987
Hometown: Jacksonville, Florida
Culoarea ochilor: Albastrii
Înălţime: 5foot 5inches
Greutate: 108lbs
Debut: Iunie 13th, 2006
Antrenati de: Ohio Valley Wrestling
Favorite Moves/Signature: Tilt-a-whirl spinning headscissors takedown, Diving crossbody, Handspring back elbow Favorite Moves / Semnătura: Înclinare-a-whirl filare headscissors takedown, scafandri crossbody, Handspring înapoi Cot.
Barbara Jean Blank sa nascut pe 15 ianuarie 1987 şi de modelare a început ca un adolescent.Prin ei adolescenti tarziu ea a fost un model de bikini, care a inclus muncă pentru Miss Hawaiian Tropic. Modelare de cariera ei a dus-o sa fie descoperite de către WWE este Johnny Ace Kelly care a văzut într-un catalog de pe Venus Swimsuit sub numele de "Barbie gol. In luna mai a anului 2006 a fost semnat la o dezvoltare cu World Wrestling Entertainment şi a fost trimis la Ohio Valley Wrestling pentru formarea profesională. Ea a fost apoi dat numele de "Kelly Kelly" de către WWE.
Kelly Kelly făcute de televiziune WWE ei de debut pe data de 13 iunie 2006 privind ECW de pe Sci Fi realizarea unei strip tease într-o "Kelly's Expuneti" segment.O săptămână mai târziu la 20 iunie 2006, Mike Knox ei reglementate într-un segment de striptease similare.Mike Knox jucat ei pe ecran prieten intim si a castigat de căldură pentru care nu doresc Kelly Kelly de a expune trupul ei. În ciuda acestui fapt, Kelly Kelly concurat împotriva "Regina de extremă" în Francine Hot Body Concursuri si bikini Casă diverse concursuri si spectacole, şi ea a fost atacat chiar de către fostul campion WWE femeii de Jazz de la Casă arată.
Mai târziu, pe un ecran îndrăgostit dezvoltat faţă de CM Punk care conduce la tensiuni între ei şi Mike Knox.Până la sfârşitul anului 2006, o relaţie cu Mike Knox a venit la capăt.În luna ianuarie a anului 2007, sa alaturat Kelly Kelly Brooke Adams cu Layla El şi pentru a forma Extreme Exposé.Doamnele şi dansurile efectuate stripteases împreună, cu toate acestea, în gimmick a fost de peste după Brooke a fost lansat de la WWE, lasand Kelly Kelly si Layla la feud.Asta yea, în luna aprilie a anului 2007, Kelly, precum şi Brooke Layla El are posibilitatea de a apărea în muzica videoclip pentru piesa Timbaland "Arunca-l pe Me" (featuring stupii).
Kelly Kelly's cu Layla El a văzut ca ea devine din ce în ce mai mult de acţiune în femeii Împărţire în 2008, de asemenea, ea a continuat să facă aparitii din afara WWE.On April 13, 2008, Kelly, ea impreuna cu alte WWE Divas a apărut într-un episod de Celebrity Fit Club: Boot Camp, ea a apărut ca Soccerette pe britanic de fotbal arată Fotbal AM.
Raportează
xtina 6 martie 2010  
Melina Perez Nava(născut la 9 martie 1979), mai bine cunoscut ca Melina pur şi simplu, este un american profesionale wrestler prezent, semnat la World Wrestling Entertainment (WWE) lupta pe Raw brand.
After becoming interested in wrestling, Melina joined the independent professional wrestling circuit before ultimately joining WWE in 2004.Initially, she was pushed as a manager for the tag team of MNM . She managed them to a record three reigns as WWE Tag Team Champions , as well as managed former boyfriend and MNM member Johnny Nitro to two reigns as WWE Intercontinental Champion . După ce devine interesat de lupta, Melina a aderat la independente wrestling circuit în ultimă instanţă, înainte de aderarea la WWE în 2004. Iniţial, ea a fost împinse în calitate de manager pentru tag-ul echipei de MNM. Ea le-a reuşit la un record trei reigns ca WWE Tag Team Champions, precum şi a reuşit fostul prieten intim si MNM membru Johnny Nitro la două reigns ca WWE Intercontinental Champion.

Melina made her WWE singles debut in 2005. Melina a făcut-o WWE single de debut în 2005. She is a two-time former WWE Women's Champion , winning the belt twice in 2007. She is currently inactive after suffering a broken heel, and is expected to miss five months.Ea este o timp de doi fosti WWE Women's Champion, câştigând centura de două ori în 2007. Ea este în mod curent inactiv, după care suferă un spart heel, şi este de aşteptat să dor de cinci luni.
Raportează
xtina 6 martie 2010  
WWE are multe dive sexy şi talentate. Una dintre ele este Mickie James, diva RAW de 29 de ani care a cucerit inimile bărbaţilor din întreaga lume. Nu este populară doar pentru cariera ei din wrestling, ci şi pentru calităţile fizice uluitoare, iar pe oriunde se duce este admirată. De când era mică, James a fost o mare fană a wrestlingului. Chiar s-a logodit cu un astfel de luptător, superstarul WWE, Ken Doane, cunoscut ca Kenny Dykstra, iar călăria a trecut în plan secund, dar sexoasa luptătoare avertizează că, atunci când va pune capăt carierei ei în wrestling, se va retrage la o fermă, pentru a creşte cai şi pentru a urmări echipa ei preferată de fotbal american, Dallas Cowboys.
Raportează
xtina 6 martie 2010  
Trish Stratus (pe numele adevărat, Patricia Anne Stratigias), este născuta pe data de 19 decembrie 1975 în Toronto, Canada.
A este un fost fitness model canadian si o fosta celebra luptatoare de Wrestling profesionist in promotia World Wrestling Entertainment sin prima si singura femeie din istoria wwf/wwe care a castigat centura wwe de 7 ori.Este de asemenea una din cele patru femei care au detinut vreodata centura WWE Hardcore Championship.Trish find cea mai iubita luptatoare de wrestling.
Raportează
xtina 6 martie 2010  
Viaţa Ucigasului de Legende Randy Orton

Randy Orton nu are multe interese. În afară să asculte Metallica sau Pantera şi să se uite câteodată la un film, wrestlingul e viaţa lui…sau, cum ar spune el, destinul lui. Este de înţeles motivul. Tatăl lui este un WWE Hall of Famer “Cowboy” Bob Orton, unchiul lui Barry “Barry O” Orton, şi bunicul lui “The Big O,” ultimul Bob Orton, Sr. Mulţi copii îşi amintesc primul lor meci de fotbal sau prima zi de şcoală; Amintirile lui Randy din copilărie includ momentele când stătea în bucătăria familiei sale în casa din St. Louis cu “Rowdy” Roddy Piper şi Greg “The Hammer” Valentine, şi reparau o balustradă înclinată de către Andre the Giant. Nu avea nici 10 ani când şi-a văzut tatăl făcându-l knock out pe “Mr. Wonderful” Paul Orndorff în main eventul la primul WrestleMania, dar el ştia deja că vrea să fie un supersatr al wrestlingului. Părinţii lui Randy au încercat să-l sfătuiască; tatăl lui chiar l-a prevenit că o viaţă în ring este o viaţă pe drumuri, departe de familie. Dar Randy, văzând că prietenii lui aveau o altă opinie faţă de călătoriile lungi ale tatălui său, s-a regândit spunând că “e tentant, şi e ceva ce vreau să fac.” Totuşi, a fost de acord să cerceteze alte drumuri înainte. După ce a absolvit Hazelwood Central High School în 1998 (unde a fost un wrestler amator), Orton a fost pus pe listele United States Marine Corps. Planurile lui erau să facă un turneu de recunoaştere de 4 ani, şi apoi să se concentreze pe cariera de wrestling; realitatea a fost o concediere ruşinoasă un an mai târziu, datorată absenţelor nemotivate (one for 82 days) şi pentru neexecutarea unui ordin al unui ofiţer superior. După ce a petrecut 38 de zile la Camp Pendleton Base, s-a rezumat la viaţa lui de civil…şi să-şi urmeze destinul. Ajuns acasă în St. Louis, Orton l-a însoţit pe tatăl său la un eveniment WWE în direct la sfârşitul lui 1999. A plecat cu oportunitatea de a încerca la Stamford, care în curând a rezultat într-un antrenament de dezvoltare la Ohio Valley Wrestling. Orton s-a ridicat rapid în topul OVWsi în aprilie 2002, şi-a făcut debutul său în WWE ca membru în divizia SmackDown. Superstarul de a treia generaţie şi-a văzut visul împlinit, după un lung feud cu Mick Foley (şi un Hardcore Match la Backlash în 2004 pe care Randy şi-l aminteşte ca unul dintre cele mai bune meciuri ale sale) i-a oferit un nou scop:
Ce cale este mai bună de a deveni o lengendă a WWE …decât a deveni un ucigaş de legende?
Randy Orton s-a născut pe 1 aprilie 1980 în Knoxville, Tennessee şi este alături de The Rock şi Carlito unul dintre cele mai cunoscute superstaruri "de a treia generaţie".
Familia Orton are un trecut bogat în wrestling, bunicul lui Randy, Bob Orton Sr. era cunoscut ca luptător încă din anii 50, făcând parte din NWA, federaţie a cărei tradiţie a fost continuată apoi de WCW şi astăzi de TNA. Fiul acestuia Bob Orton Jr, poreclit "Cowboy" era cunoscut pentru legendarul său ghips cu care îşi dobora adversarii, ghips care l-a costat însă victoria în maineventul de la primul Wrestlemania unde a luptat alături de Paul Orndorff împotriva lui Hulk Hogan şi a lui Mr. T. Până şi unchiul lui Randy, Barry Orton a păşit în ring, chiar dacă a stat în obscuritate de-a lungul întregii sale cariere. Randy Keith Orton este cel mai tare wrestleri din ndustrie
2002
Astfel, în 2002 când păşea pentru prima oară într-un ring WWE, Randy Orton purta pe umerii săi povara unui nume de legendă în lumea wrestlingului. A debutat iniţial în SmackDown fiind apoi transferat în RAW în urma unui draft. Chinuit de accidentări Randy nu a făcut o impresie prea strălucită la început.
2003
În mai 2003 lucrurile aveau să se schimbe, Randy fiind luat drept protejat de către Triple H şi Ric Flair în echipa ce se numea Evolution şi din care mai făcea parte şi Batista. Tot în această perioadă Orton a început să aibă tot mai multe probleme cu legendele WWE pe care le ataca şi le umilea cu fiecare ocazie. Această atitudine i-a adus supranumele de "Ucigaşul de Legende".
Pe 14 decembrie, tot în 2003, Orton câştiga prima sa centură: Titlul Intercontinental, învingându-l pe Rob Van Dam la Judgement Day. Randy avea să deţină titlul timp de 7 luni, egalând un record ce data de ani de zile, pierzându-l în cele din urmă în faţa lui Edge în iulie 2004.
2004
Totul mergea ca un ceas elveţian pentru tânăra vedetă, mai ales atunci când a obţinut prima sa şansă la o centură de top. Ieşind învigător dintr-un battle royal, Orton a câştigat dreptul de a-l provoca pe Campionul Mondial de-atunci Chris Benoit, învingându-l pe acesta împotriva tuturor şanselor la SummerSlam 2004. La doar 24 de ani, Orton devenea cel mai tânăr Campion Mondial din istorie, depăşindu-l pe Brock Lesnar care câştigase titlul WWE la 25 de ani. Din păcate pentru Randy, Triple H a decis să-l excludă din Evolution pentru curajul de a fi câştigat un titlu pe care acesta şi-l revendica.
Până la sfârşitul lui septembrie Orton avea să piardă centura în faţa fostului său mentor, nereuşind să o câştige înapoi în ciuda eforturilor sale susţinute, incluzând aici un meci de tip Elimination Chamber şi o revanşă la Royal Rumble.
La Wrestlemania 21 Randy era pus în faţa celei mai mari provocări din viaţa sa, un meci cu legendarul Undertaker. Ajutat şi de tatăl său, Bob, "Ucigaşul de Legende" a fost foarte aproape să oprească seria incredibilă de victorii a lui Undertaker. Finalul a fost halucinant, Randy Orton îl pregătise pe Undertaker pentru manevra de final a acestuia, Tombstone. Piledriver însă din cauza accidentării la umăr, s-a dezechilibrat şi Taker a întors manevra executând-o perfect, numărătoarea până la 3 fiind o formalitate.
2005
Conflictul avea să ţină până în decembrie 2005, întinzându-se astfel pe mai bine de 9 luni. În această perioadă Orton a câştigat un Casket Match, dar a şi pierdut în numeroase ocazii, ultima oară într-un Hell In A Cell.
2006
La începutul lui 2006 Randy a luat parte în cea de-a 24-a ediţie a Royal Rumble, intrând al 30-lea şi rămânând între ultimii doi participanţi. Exact când se părea că va reuşi să câştige primul său Rumble şi să-l elimine pe Rey Mysterio, micuţul mexican a reuşit să revină şi astfel el să fie cel care merge mai departe la Wrestlemania.
Orton nu s-a dat bătut şi l-a provocat pe Rey să-şi pună în joc şansa la titlu, folosindu-se în acest scop de imaginea regretatului Eddie Guerrero pe care l-a jignit în dese rânduri. Cei doi s-au înfruntat la No Way Out, câştigător fiind Randy care deşi a trişat, era astfel în pole-position în lupta pentru titlu. În următorul SmackDown însă Teddy Long i-a mai dat o şansă lui Rey transformând meciul de la Mania într-un Triple Threat: Kurt Angle vs Randy Orton vs Rey Mysterio, câştigat în cele din urmă de mexican.
Orton a fost apoi suspendat o lună din cauza unor probleme încă neclare, s-a întors însă mai hotărât ca niciodată, iar în iulie s-a trezit faţă în faţă cu cea mai mare legendă din wrestling: Hulk Hogan. Flirtând cu superba fiică a acestuia, Brooke, Orton a reuşit să-l enerveze pe Hulk şi astfel cei doi au avut un meci la SummerSlam 2006, câştigat în cele din urmă de Hogan. Astfel, listei de legende răpuse de către Orton nu i s-a alăturat şi numele nemuritorului uriaş în galben-roşu.
Randy Orton executa manevra lui de final RKOSpre sfârşitul lui 2006 şi începutul lui 2007, Orton şi Edge au decis să-şi unească forţele pentru a pune punct dominaţiei DX-ului, formând astfel o nouă echipă: Rated RKO. Conflictul lor cu DX a putut fi urmărit şi pe TV Sport şi a ţinut până după meciul de la New Years Revolution când o accidentare gravă l-a scos din joc pe Triple H. Între timp cei doi au reuşit să câştige titlurile pe echipe de la Ric Flair şi Roddy Piper, pierzându-le apoi în faţa lui Shawn Michaels şi John Cena.
2007
In Octombrie 2007, Randy Orton l-a atacat pe John Cena, acesta fiind accidentat grav a pierdut centura care a fost pusa la bataie la No Mercy.Randy fiind declarat campion, Triple H i-a cerut acestuia o sansa la titlu, desi acesta nu a acceptat provocarea. Mr McMahon a anuntat mecul dintre cei doi ca fiind oficial si a cerut un arbitru, Triple H devenind in acea seara pentru a 11 oara campion mondial.In cele din urma Mr McMahon i-a mai acordat lui Randy inca o sansa la centura intr-un last man standing, Ucigasul de Legende facand istorie devenind in aceias seara de 2 ori campion WWE,
In urmatoarea seara a Raw-ului revenirea lui Shawn Michaels a dat peste cap ceremonia campionului.Cei doi au avut un meci la Cyber Sunday,unde desi Hbk a castigat prin descalificare tot Randy a ramas campion. Shawn Michae a primit inca o sansa pentrura centura la Survivor Series unde daca ar folosi Sweet Chin Music-ul ar pierde orice sansa la titlu, iar daca Ucigasul de Legende va fi descalificat intentionat sau neintentionat ar pierde centura WWE,nimic din toate acestea nu s-a intamplat si in continuara Campion WWE a ramas Randy Orton.
Revenit dupa 2 ani de absenta Chris Jericho anunta ca a venit sa ne salveze de Randy Orton.Acesta incearca sa intre pe sub pielea Campionului WWE pentru a castiga o sansa la titlu, in cele din urma Ucigasul de Legende ii da acestuia sansa pe care si-o dorea avand un meci la Armageddon. Randy Orton ramane campion desi a fost descalificat pentru interventia lui JBL asupra superstarului Y2J.
Dupa ce Jeff Hardy a castigat la Armageddon in meciul cu Triple H se va infrunta cu Ucigasul de Legende Randy Orton pentru centura WWE la Royal Rumble. De Craciun in 2007 pe cand era in Iraq a aflat ca va deveni tata pt prima oara.
2008
Aflat in conflict cu Jeff Hardy dupa ce i'a lovit fratele acestuia in cap Matt Hardy, nici Jeff nu s-a lasat mai prejos si a sarit peste campionul WWE de la o inaltime de 10 m intr'un Swanton Bomb dupa ce a promis ca il va scoate pe Ucigasul de Legende. Acest salt i-a gasit pe cei doi la sfarsitul showului pe targa. Campionul WWE a gasit putere ca la Royal Rumble sa castige meciul in fata acestui Jeff printr-un RKO cu care si-a pastrat centura WWE.Dar surpriza al 30' lea participant al meciului traditional de la Royal Rumble a fost chiar John Cena revenit dupa o accidentare suferita in urma unui meci cu Mr. Kennedy si agravata de Ucigasul de Legende. Fostul campion WWE Cena a reusit sa castige meciul dupa ce a scost 4 persoane, ultimul fiind chiar regele regilor, Triple H.
John Cena fiind castigatorul meciului de la Royal Rumble avea sa se lupte cu actualul campion WWE Randy Orton la Wrestlemania 24 pe 30 Martie. Insa Randy a propus ca infruntarea lor sa aibe loc mai repede la No Way Out, John Cena a acceptata aceasta provocare si au semnat un contract pentru ca intalnirea lor de la No Way Out sa fie oficiala, iar in doaua saptamani cei doi vor fi fata in fata pentru Cetura WWE.
In meciul de la No Way Out, Campionul WWE Randy Orton s'a descalificat intentionat pleznindu-l peste fata pe arbitru si pierzand meciul, dar ramanand in continiare cu Centura WWE.La showul de dupa PPV, Cena a mai primit inca o sansa pt a fi si el in lupta pentru titlu de la Wrestlemania 24 avand un meci cu actualul campion Randy Orton si avand ca arbitru pe The Game oponentul numarul unu al Ucigasului de Legende la Wrestlemania 24.Cena castigand meciul impotriva Campionului WWE si-a asigurat meciu pentru centura la Wrestlemania 24.Avand un meci in trei la cel mai important PPV al anului.Reusind sa ramana Campion la Wrestlemania 24, Randy Orton declara ca a inceput "Age of Orton".
Triple H si John cena mai primesc o sansa la Centura WWE impreuna cu Jbl intr-un meci de tipul Fatal Four Way Elimination la Backlash unde regele regilor reuseste sa castige centura devenind pentru a 12 oara campion mondial sustinand ca "Age of Orton" s-a incheiat si ca regele s-a intors pe tron .Insa Ucigasul de Legende cere revansa si primeste un meci in cusca la urmatorul ppv Judgment Day spunand ca abea acum incepe "Age of Orton".
În ring
Manevre caracteristice

RKO(Jumping cutter),uneori Elevated Cutter
O-Zone (Overdrive) - in 2002
Wheelbarrow suplex - in OVW
Randy Orton Stomp
Diving Crossbody
Elevated Boston crab
Elevated DDT
European uppercut
Gutwrench elevated neckbreaker
Knee drop
Rapid forearm shots to head and chest of a seated opponent.
Scoop powerslam
Standing dropkick
Sleeperhold feint to backbreaker
Wrenching chinlock

Porecle

The Legend Killer (Ucigaşul de legende)
Cel mai tanar campion mondial din istoria WWE-ului

Centuri deţinute

Centura Intercontinental X1 --> învigându-l pe Rob Van Dam ]
Centura World Heavyweight X1 --> învingându-l pe Chris Benoit ]
World Tag Team Champion X1
Centura WWE X2 --> invingandu-l pe Triple H
Raportează
xtina 6 martie 2010  
Ashley Massaro Marie (născut la 26 mai 1979) mai bine cunoscut ca Ashley pur şi simplu, este un american model de imagini şi profesionale wrestler cel mai bine cunoscut pentru activitatea sa cu World Wrestling Entertainment.Ea a fost castigatoarea brut Cauta Diva 2005 si a fost pe coperta din aprilie 2007 Numarul de magazine Playboy. Ea a fost un concurent în a cincisprezecea sezonul de Survivor în Republica Populară China, dar a fost cel de-al doilea concurent la să fie eliminate.
Massaro crescut in Long Island, New York, unde tatăl şi fratele ei intrecut in lupta de amatori.Ea a primit-o examen de bacalaureat în grad de comunicare cu un minor in afaceri de la Universitatea de Stat din New York.
Ashley Massaro a venit la WWE în iunie 2005 în calitate de concurent în 2005 Raw Diva Search. Dupa ce bate de alte şapte finalişti ales, Massaro a fost declarat câştigător pe 15 august, 2005 Editia din brut.Ea a castigat 250000 $ Diva Cauta concurs care a inclus si 250000 de $ unui an contract cu World Wrestling Entertainment (WWE).


2005–2006 2005-2006
Ashley made her first WWE appearance as an official WWE Diva on the August 21, 2005 pre-SummerSlam edition of HEAT where she conducted interviews with the fans, The Fabulous Moolah , and Mae Young . Ashley a făcut primul ei WWE aspect ca un oficial WWE Diva pe 21 august, 2005 de pre-SummerSlam Ediţie de căldură în cazul în care ea a realizat interviuri cu fani, The Fabulous Moolah, şi Mae Young. Later that night, Massaro made her first appearance at a pay-per-view event when she joined the other bikini-clad divas in washing Mr. Mai tarziu in noaptea aceea, Massaro a făcut-o prima aparitie la un pay-per-view caz, atunci când ea a aderat la alte bikini-clad divas în spalat domnul McMahon's presidential limo backstage. McMahon's prezidenţiale limuzina backstage.
Raportează
xtina 6 martie 2010  
Glen Jacobs Thomas(născut la 26 aprilie, 1967 la Torrejón de Ardoz, Madrid, Spania mai bine cunoscute de către sa inel nume, Kane, este o spaniola-nascut American wrestler profesionist si actor. El este în prezent semnat la World Wrestling Entertainment lupta pe Raw brand.
Jacobs a inceput sa Wrestling cariera in 1992.El a fost primul cunoscut ca Angus King când a debutat în St Louis, Missouri area. Jacobs mutată mai târziu la sud si au inceput lupta ca de Crăciun şi Creature Doomsday, care apare în Statele Unite Lupte de asociere şi ca Unabomb în fum Munte Wrestling, unde a avut loc la SMW Tag Team Championship cu Al Snow, denumit în echipă dinamică Duo.De asemenea, el a concurat în japoneză a trage cu lupta de promovare Pro Wrestling Fujiwara Gumi sub numele său propriu.
Jacobs a debutat cu World Wrestling Federation (WWF), ca Dr. Isaac Yankem DDS , Jerry Lawler 's private dentist ;numele a fost o pun pe "I Yank'em," ca şi în, "I yank dinti."El a wrestled Bret Hart pentru Lawler de mai multe ori; în timpul primul lor meci la SummerSlam, Yankem ungur Hart răsucirile de către el a început şi în mijlocul lui frânghia de gât.El a sported acest gimmick regulat până în mai 1996, şi a făcut o cateva aparitii ca tarziu ca septembrie 1996.
În aprilie 1996, Scott Hall, mai bine cunoscut ca Razor Ramon, si Kevin Nash, mai bine cunoscut ca motor diesel, a plecat din Lupte Federatia Mondiala a se alătura cel mai mare concurent la WWF, World Championship Wrestling.De reţinut WWF drepturilor asupra populare Razor Ramon gimmick (un cubanez de caractere modelat după ce Tony Montana, protagonistul din filmul Scarface), şi Diesel şi după un timp ce altele au decis să wrestlers portray Ramon şi Diesel. Rick BOGNER a fost introdus la WWF de joaca de-play-Crainic Jim Ross, în octombrie 1996 ca "Razor Ramon", în timp ce Jacobs a fost identificată ca "Diesel".(care a implicat introducerea Ross fakes evident ca o modalitate de a embarrass Vince McMahon pentru firings trecut) nu au putut intra in contact cu fanii care pur şi simplu au văzut BOGNER Jacobs săraci şi înlocuitori pentru original Razor Ramon şi Diesel.La rândul său, Jim Ross heel, care, de asemenea, nu funcţiona, a fost pur şi simplu a scăzut de aproape imediat şi, în ciuda a primi un nume de etichetă la împuşcat în Casa 12: E timpul pay-per-view, gimmick a durat până la Royal Rumble.Jacobs repackaged ca ar fi Kane, BOGNER a fost lansat.
Raportează
xtina 6 martie 2010  
Candice Michelle Beckman-Ehrlich (nascut la 30 septembrie 1978), mai bine cunoscut ca Candice Michelle sau doar Candice, este un american model, actrita, şi profesional wrestler prezent, semnat la World Wrestling Entertainment performante pe Raw de brand, deşi este inactiv datorită unei spart clavicle.
După ani de cheltuieli de modelare şi acţionează, Candice Michelle a fost angajat de către WWE, în 2004, după ce ea a participat la WWE Diva Search. În afara de lupte, arte martiale Candice este cunoscut sub numele de Du-te tata Girl, efectuează în cadrul companiei anuale ale Super Bowl reclame. Ea a reprezentat pentru o acoperire şi nud imagini în aprilie 2006 Numarul de Playboy.La Vengeance 2007, ea a invins Melina de a castiga primul ei WWE Championship femeii şi a devenit primul fost WWE Diva Cauta concurent de a castiga un titlu WWE.
Dacă există un lucru Candice Michelle este determinat de a dovedi, este faptul că ea nu e doar un alt destul de faţă.Şi ea părea să dovedească prin câştigarea WWE Women's Championship exploataţie şi pe la el, timp de aproape trei luni.
Un nativ din Milwaukee, Candice mutat la Los Angeles la 19 ani să urmeze o carieră în care acţionează, şi după ce apare în mai multe filme, emisiuni TV si reviste, ea a aplicat pentru Cauta Diva 2004.În timp ce ea nu a câştiga, Candice a fost rapid, semnat la brut Grapefruit.
După ce a devenit un WWE Diva, Candice a menţinut-o imagine frumoasa in timp ce ei continuă să se îmbunătăţească abilităţile grappling.Ea a lucrat cu legendarul Patru Calarasi enforcer Arn Anderson pentru a hone-o in inel abilităţi, şi dezvoltarea ei este evidentă de fiecare dată când ea paşi în inel.De la fizica la luptele vaunted Lingerie pillow Lupta, Candice nu se teme de a amesteca în nici un fel.Ei de formare şi de inima ei au plătit cu off femeii Championship.
Şi, bineînţeles, există o impresionanta a relua activităţile externe, de asemenea.Candice a fost inclus în numeroase reviste, de la DXL la Stuff, şi ea graced coperta Playboy, în 2006.În plus, ea acţionează ca un memorabil spokeswoman pentru GoDaddy.com, încearcă, în mai multe controversate şi aproape prea fierbinte pentru reclame TV, care a început în timpul airing Super Bowls XXXIX şi XL.
Candice reprezintă spiritul unei adevărate WWE Diva, ca fiind o femeie care poate chestii din astea şi căutaţi-l faci bine.Cu o combinaţie deosebit de frapant de bună arată, în capacitatea de-inel şi Bulbuc personalitate, această auto-professed "Head Cheese" din Wisconsin candva ar putea fi considerat unul dintre cele mai mari WWE Divas vreodată.
Raportează
xtina 6 martie 2010  
Keith Irvine Christopher (născut la 9 noiembrie, 1970 în Manhasset, New York), mai bine cunoscute de către sa inel numele Chris Jericho, este un canadian-americane de televiziune şi de stadiul actor, autor, radio gazdă, muzician de rock, si wrestler profesionist.El este în prezent semnat la World Wrestling Entertainment (WWE), lupta pe Raw brand. Ca o parte din WWE, el este creditat ca fiind primul-vreodată Undisputed Champion Wrestling în istorie.De asemenea, el si-a castigat Intercontinental Championship un record de 8 ori.
Jericho este de asemenea cunoscută pentru apariţiile sale cu World Championship Wrestling (WCW) si Extreme Championship Wrestling (ECW) şi internaţional în canadiană, mexicane si japoneze promotii.
Jericho este un timp de trei campion mondial, care au castigat WWE World Heavyweight Championship WCW de două ori şi WWF Championship o dată.
Tatal sau, Ted Irvine, este un fost National de Hockey League (NHL) jucator. Jericho a strong Christian convingerilor, şi de stadiul său nume a fost inspirat în parte de către biblica vechi oras din Jericho, parţial şi de metale grele album, intitulat Walls de Jericho de germană putere de metal formatia Helloween.
În afară de WWE, Jericho este frontman de Fozzy, un american heavy metal, trupa, si un star de lupta documentar Bloodstained Amintirile.
Raportează
xtina 6 martie 2010  
Maryse Ouellet (născut la 21 ianuarie 1983) este Franceză canadiană Glamour model de wrestling Diva şi în prezent lucrează pentru WWE cu privire la SmackDown! brand ca Hostess, precum şi de formare în dezvoltare este facilitatea Ohio Valley Wrestling.
Ouellet a inceput cariera ca un salon de frumusete pagent concurent, castigand Miss Hawaiian Tropic Canada 2003 şi finisare doilea la concursul internaţional de Finala Miss Hawaiian Tropic 2004.Dupa ce ea a facut mai multe aparitii în diverse ziare, reviste si programe de televiziune din Canada [nevoie de citare], apoi a devenit un model de Glamour; apar pe coperta si in interior de pagini de Playboy Vixens Special Edition, în iunie / iulie 2006.Ea a mai fost si pe coperta Playboy's fetele din Canada Calendar 2007.Ea a aparut de asemenea pe ediţia specială Playboy a numit "Blonde, Brunete şi Puli imense".
În vara lui 2006, Maryse încercat-o pe World Wrestling Entertainment's Diva Search.Ea a facut final cut si a fost una dintre cele opt început a apărea pe WWE, dar pe de 24 iulie episod de WWE RAW, ea a devenit cea de-a doua persoana care urmează să fie eliminate de pe căutare.In ciuda eliminarii, a fost invitat să respecte de antrenament şi de formare facilitatea între 13-17 august, 2006 la WWE's facilitatea de dezvoltare, Ohio Valley Wrestling.Deşi ea a înţeles că nu există nici o garanţie că acest lucru va duce la ocuparea forţei de muncă cu normă întreagă WWE, a fost recunoscătoare că a fost dat un alt posibilitatea de a trăi în afara ei vis.Declarând într-un interviu site-ul WWE "Pot doar strigat, [este] impresia mea acum", a spus Ouellet. "I’m very excited. It was very, very good news." "Sunt foarte emoþionat. A fost foarte, foarte bune."
Maryse Ouellet a fost semnat oficial, la World Wrestling Entertainment un contract de dezvoltare pe 24 august 2006 şi a fost repartizat la Ohio Valley Wrestling pentru formare profesională.Primul ei s-au locuri de muncă să stea în faţa rând în timpul tapings televizor, să ia parte la concursuri si bikini apărea în backstage segmente.După un timp, ea a început gestionarea colegii Franceză canadiană Rene Dupree la Casă arată.Ea a venit în inel de debut la 16 decembrie 2006 Casă arată în Greensburg, Kentucky, unde ea teamed cu Katie Lea, Kelly Kelly, ea Nay Nay, Victoria si Crawford pentru a infrangere ODB, Milena Roucka, Josie, Beth Phoenix, şi Melody.În luna martie a anului 2007, ea a devenit o parte a backstage-timp interviul pentru OVW TV precum şi în întuneric se potriveşte cu lupta înainte de OVW Tapings.
Ouellet fiind dubbed ca Maryse pur şi simplu, a fost arătat pe titantron salutând în privitori de la Montreal (franceza) pentru a sezonului premiera SmackDown! on the new CW Network. pe noi în sensul acelor de ceasornic Network.Continua sa faci asta pentru câteva luni, ea a fost în timp ce în toate OVW de formare pentru a wrestle. In January 2007, Maryse returned to Smackdown! În ianuarie 2007, Maryse a revenit la Smackdown!în mai multe pre-taped vignettes salutând privitori înapoi la show-atât în limbile engleză şi franceză.
În aprilie 2007, Maryse, împreună cu Ashley, Kelly Kelly, Brooke, Torrie Wilson, şi Layla El, Timbaland a filmat un nou videoclip muzica "Arunca-l pe Me" featuring de stupi.
Ouellet are o diplomă în Business Administration, şi şi-a centura neagră în arte marţiale.Ea este, de asemenea, implicate în Fundaţia Spitalul de copii generale de la Montreal, Quebec.
Raportează
xtina 6 martie 2010  
Jeff Hardy
Nume real:Jeffrey Nero Hardy
Nume de ring:-Jeff Hardy
-Will O'the Wisp
-Wolverine
Inaltime oficiala:1.85 m.
Greutate oficiala:102 kg.
Data nasterii:31 august, 1977
Locul nasterii:Cameron,North California, Statele Unite
Resedinta:Cameron,North California
Antrenat de:-Dory Funk Jr.
-Michael Hayes
Debut in wrestling:15 octombrie, 1993
Site oficial: thehardyshow.com/

Matt Hardy
Nume real:Matthew Moore Hardy
Nume de ring:-Matt Hardy
-High Voltage
-Surge
-The Angelic Diablo
-Wildo Jinx
-Matt Hardy Version 1.0
Inaltime oficiala:1.88 m.
Greutate oficiala:107 kg.
Data nasterii:23 septembrie, 1974
Locul nasterii:Cameron,North California,Statele Unite
Resedinta:Cameron,North California
Antrenat de:Dory Funk Jr.
Debut:15 octombrie 1993
Raportează
xtina 6 martie 2010  
Nume: John Felix Anthony Cena
Data nasterii: 23 aprilie 1977
Locul nasterii: West Newbury, Massachusetts, USA
Nickname: Prototype, Dr. of Thuganomics, The Franchise, The Marine
Inaltime: 1.85 m

Stare Civila: NECASATORIT


John Felix Anthony Cena, cunoscut mai mult ca John Cena, s-a nascut pe 23 aprilie 1977 in West Newbury, Massachusetts.


Este fan al rock-ului clasic, iar Led Zeppelin este formatia sa preferata. Este, de asemenea mare fan al desenlor animate.

Ii place sa se imbrace in pantaloni scurti din denim (pana la genunchi), tricou si sapca.

John Cena este jucator profesionist de wrestling, cantaret de hip-hop si actor.
El a urmat cursurile Colegiului Springfield din Massachusetts, el avand calificari in psihologie si anatomie. In timpul colegiului obisnuia sa joace fotbal.


Dupa ce a terminat scoala a continuat sa-si lucreze corpul, ajungand la inaltimea de 1.85 m si reutatea de 240 de livre, dimensiuni potrivite pentru un wrestler.


John Cena a inceput sa se antreneze pentru a deveni wrestler la Ultimate Pro Wrestling, unde a activat sub pseudonimul The Prototype.


La WWE a participat pentru prima data intr-un meci impotriva lui Kurt Angle pe data de 27 iunie 2002. John Cena a fost infrant destul de greu de Angle, el facand atunci o foarte buna impresie.

In 2004, statutul de vedeta al lui John Cena se dezvolta. El castiga Campionatul Statelor Unite, detronandu-l pe Big Show. Nu dupa mult timp, pierde titlul, dar la fel de repede il recucereste. Peste o vreme Cena pierde din nou titlul in fata colegului de la WWE – Carlito. Se spune ca in acea perioada Cena a fost injunghiat in rinichi de unul din bodyguarzii lui Carlitos. Asta l-a facut sa stea pe tusa o luna.

In 2005 si 2006 a mai avut cateva altercatii. El a avut neintelegeri cu campionul John Bradshaw Layfield, managerul Eric Bischoff si wrestler-ul Chris Jericho. De asemenea, a avut dispute cu Edge si Umega. El si-a facut insa si cativa prieteni in aceasta perioada. Printre acestia se numara Carlitos, alaturi de care impreuna cu Jeff Hardy a castigat un meci contra lui Edge, Randy Orton si Johnny Nitro.


Anul 2007 este unul important pentru Cena. Chiar la inceputul anului, el a avut un meci cu Kevin Federline. John a terminat meciul invins. Mai tarziu, in acea noapte Cena s-a razbunat pe Federline printr-un `body slamming` in spatele scenei.


Tot la inceputul lui 2007 John Cena a devenit primul care l-a invins pe Samoan Bulldozer, Umaga in acest an.

John Cena a devenit cunoscut in primul rand ca jucator de wrestling, dar in afara de timpul petrecut in ring, el face si muzica. Si-a interpretat cea de-a cincea melodie de intrare la Campionatul World Wrestling Entertainment - `Basic Thugonomics`, piesa aparand si pe albumul cu coloana sonora a WWE, intitulat `WE Originals`.

Un alt cantec al lui John Cena - `Untouchables` a aparut de asemenea pe un disc soundtrack WWE - `Theme Addict`.

LP-ul de debut a fost inregistrat impreuna cu varul sau Tha Trademarc si se numeste `You Can't See Me`. Primul single de pe acest material a fost `Bad, Bad Man`. Melodia a beneficiat de un videoclip, o parodie a culturii anilor ’80 si a show-ului de televiziune `The A-Team`.
Cel de-al doilea single de pe `You Can't See Me` a fost `Right Now`.


John Cena a colaborat cu mai multe personalitati din lumea hip hop-ului, printre care Bumpy Knuckles, 7L & Esoteric, MURS , E-40 si Chingo Bling.

In 2006, John Cena s-a lansat si in lumea filmului. WWE Films, o divizie a World Wrestling Entertainment, a produs primul film in care a jucat Cena - `The Marine`, care a inceput sa fie difuzat de 20th Century Fox incepand de pe 13 octombrie 2006.
Raportează
xtina 6 martie 2010  
Dave Batista este un wresler american cunoscut sub numele de ring Batista. El a deţinut de mai multe ori centura World Heavyweight în Smack Down. A facut parte din echipa Evolution împreună cu Triple H, Randy Orton şi Ric Flair. La Wrestlemania 23 a avut un meci memorabil, împotriva lui The Undertaker. La Draftul WWE din acest an, Batista a fost transferat din Smack Down in RAW, brand în care a mai evoluat. Batista a avut o şansă la The Grate American Bash la centura World Heavyweight, de această dată în RAW deţinută de CM Punk, însă Batista a pierdut meciul respectiv. La Summerslam 2008, Batista l-a învins pe John Cena.
Raportează
xtina 6 martie 2010  
Oscar Gutierrez Rubio alias Rey Mysterios-a născut în data de 12 decembrie 1974. A fost antrenat de unchiul său, Rey Mysterio Sr. şi şi-a denumit manevra de final-619, după codul oraşului său natal San Diego.

La 170cm, Rey Mysterio este unul dintre cei mai scunzi competitori care au evoluat într-un ring WWE. Dar ceea ce a oprit în înălţime a crescut în inimă, niciodată renunţând la visul de a deveni campion mondial Heavyweight.

Din cauza staturii lui mici, drumul lui spre top nu a fost uşor. Crescând în Tijuana, Mexico, Rey nu a fost un străin al ringului. Unchiul său, originalul Rey Mysterio, a fost un star în Mexico şi l-a expus pe Rey la această afacere la o vârstă fragedă. Rey explica: "Din prima zi, mintea mea a fost setată la doar un singur lucru-să devin un wrestler profesionist. Am urmărit show-urile de wrestling, am fost antrenat de unchiul meu şi de câţiva dintre cei mai buni wrestleri din Mexico" . La doar 15 ani, Rey a crezut că e în sfârşit pregătit să lupte în faţa audienţei. De altfel, vârsta lui s-a dovedit a fi un obstacol spre a urca în top. "În Mexico, ca să devii wrestler trebuie să ai licenţă, iar ca să primeşti licenţă trebuie să treci un test", explică Rey. Problema lui Rey în a-şi lua licenţa a fost faptul că trebuia să aibă minim 18 ani. El era cu trei ani mai mic, dar a decis să treacă testul oricum. "După ce am trecut testul, am primit un telefon de la comisia de wrestling şi box. Au spus că există o problemă majoră. Deoarece am avut doar 15 ani, nu mi-au putut da licenţa. Aşa că, am pus la cale o înţelegere cum că ei îmi dau licenţa atâta timp cât părinţii mei semnează un act în care declară toată responsabilitatea dacă mi se întâmplă ceva în ring".

Cu noua lui licenţă în mâini, Rey a început să contacteze promoţii de wrestling unde ar putea lucra. Peste ani şi ani, Rey a continuat să se antreneze din greu în faţa unor audienţe mici în Tijuana. Nu a trecut mult până când Rey a început să-şi ia meseria în serios. "Când am avut 17 ani am primit un telefon de la Konnan. Mi-a spus că avea să înfiinţeze o nouă promoţie numită AAA. O mulţime de wrestleri populari aveau să lucreze cu mine şi a vrut ca eu să fiu unul dintre ei", spune Rey. La început, decizia a fost dificilă pentru el. AAA a fost localizată în Mexico City, iar ca Rey să facă parte din ea a trebuit să lase în urmă părinţii, iubita şi şcoala. "I-am spus lui Konnan că nu sunt sigur că vreau să fac asta. El mi-a zis 'Vrei să mergi la şcoală pentru tot restul vieţii sau vrei să fi un wrestler?' ". Dintr-o dată, decizia lui Rey a devenit mai puţin complicată. Oscar şi-a împachetat lucrurile şi a înaintat spre Mexico City.

Când a ajuns în Mexico City, mai multe nenorociri aveau să-l aştepte. "Când am ajuns în AAA am fost prezentat şefului companiei, Antonio Pena. Primul lucru pe care l-a spus a fost despre înălţimea mea, că ar trebui să lucrez cu 'cei scunzi'. În Mexico, 'cei scunzi' erau wrestleri mai mari decât 'cei super mici', dar prea mici ca să lupte cu cei heavyweight. Dar Konnan m-a ajutat. I-a spus lui Antonio să-mi dea o şansă şi să mă vadă luptând înainte de a decide să mă pună cu 'cei scunzi'". Rey şi-a primit şansa la inaugurarea TV a AAA-ului. Aşa că Rubio şi-a făcut aici debutul TV. "Eram în ring cu Psicosis, Super Calo şi Heavy Metal. În timpul meciului am reuşit o mişcare care s-a numit 'mişcarea lunii' şi chiar a atras atenţia oamenilor. A fost ca şi când o mare stea strălucitoare m-ar fi lovit. După meci, Antonio Peńa mi-a spus că a fost impresionat de munca mea. Mi-a zis: 'Eşti destul de bun, puştiule, şi ai potenţial' ", îşi aminteşte Rey. De atunci, abilitatea lui din ring a continuat să demonstreze că poate să facă faţă băieţilor mai mari.

Dar încă nu toată lumea a fost convinsă. De altfel, după Mysterio, încă mai există un număr de persoane ce nu cred în el. "Multe persoane m-au suspectat datorită înălţimii mele. Ei cred că cineva ca mine nu merită să fie într-un eveniment principal, dar cred că dacă m-ar fi cunoscut şi dacă ar fi ştiut cine am fost de-a lungul carierei, m-ar fi respectat. Pentru mine, oamenii care mă suspectează îmi creează doar dorinţa de a urca în ring şi de a le demonstra că greşesc. Vreau să le demonstrez că sunt mai bun decât ei cred că sunt şi că merit să fiu în top". Cu fiecare săptămână care trece, Rey Mysterio continuă să demonstreze că aparţine în ring alături de băieţii mai mari şi că merită să fie campion heavyweight. Cum numărul admiratorilor a crescut repede, Rey a ştiut că acei oameni sunt aceia care au stat în spatele său din prima zi şi l-au ajutat să urce în top. "Obiectivul meu a fost să merg acolo şi să-i distrez pe fani", declara Rey. "Nu aş fi unde sunt azi fără fanii mei. Vreau să le mulţumesc pentru sprijin şi că au crezut în underdogul din mine".

Niciun cruiserweight din lume nu are reputaţia pe care Rey Mysterio o are. Un fenomen care a uimit o lume întreagă, el este unul dintre puţinii competitori din istoria wrestlingului care poate aproba că a schimbat radical sensul jocului. Manevrele lui înalte şi rapide au ajutat să deschidă porţile spre wrestlerii cu o greutate mai mică din anul 1990. Originar un star în Mexico, el şi-a continuat meseria peste tot, din Japonia în ECW, în WCW. Acum, în sfârşit a ales drumul WWE-ului, încă o dată purtând masca ce l-a ajutat să-l facă o legendă. Divizia Cruiserweight pare a se dezvolta mai mult ca oricând, mulţumită bărbatului a cărui nume se traduce ca "Regele Misterios". Când totul este spus şi făcut, numele său poate să fie pus în rândul celor mari din TRIVIA. Are o mulţime de tatuaje, incluzând numele copiilor săi, masca sa şi cuvântul "Mexican" pe stomac. Rey a absolvit liceul împreună cu membrii formaţiei P.O.D., Sonny şi Wuv. P.O.D., de asemenea, a jucat un rol important în intrarea lui Rey în WrestleMania 22, cu o piesă denumită "Booyaka 619". El deţine recordul pentru cel mai lung timp într-un meci Royal Rumble. Timpul a fost de 62 de minute şi 15 secunde. El a ajutat la introducerea lui Eddie Guerrero în Hall of Fame. A filmat o reclamă cu Billy Goldberg pentru băuturile carbogazoase Surge. Rey face parte din religia catolică. În prezent locuieşte în San Diego, California, cu soţia sa, Angie. Are doi copii, Dominick şi Aalijah.

Este un fost membru al echipei "The Filthy Animals" . S-a luptat cu Eddie Guerrero într-un meci la Halloween Havoc 1997. La Super Brawl 1999 a pierdut un meci pe echipe cu Scott Hall şi Kevin Nash şi a fost forţat să se demascheze. Rey şi-a făcut debutul WWE în vara anului 2002. El s-a întors purtându-şi masca din nou. În 2005, Eddie şi Rey au câştigat titlurile pe echipe. Eddie atunci a început să devină gelos din cauza faptului că nu l-a bătut niciodată şi şi-a atacat partenerul. El a deţinut un secret a lui Rey, care pare a fi că Dominick a fost chiar adoptat şi Eddie îşi vrea fiul înapoi. Rey a câştigat un meci cu scări pentru a păstra custodia fiului său. De când Eddie a avut tragica moarte, Rey şi-a dedicat toate meciurile partenerului său căzut. Mysterio a şocat lumea când a câştigat Royal Rumble-ul în 2006. La WrestleMania 22 el a devenit campion heavyweight, învingând campionii Kurt Angle şi Randy Orton. Şi-a sărbătorit victoria împreună cu Vickie şi Chavo Guerrero. Dar aceştia s-au întors împotriva lui deoarece nu este un Guerrero şi asta l-a costat pe Rey campionatul mondial. Chavo l-a provocat pe acesta la un meci I Quit în care i-a distrus genunchiul stâng.
26 august 2007: Şi uite că a venit şi ziua cea mare! Rey s-a întors, în sfârşit, după 9 luni de pauză...la PPV-ul american Summerslam. Şi-a continuat feud-ul cu Chavo, unde a ieşit din nou câştigător. Purtând mască şi pantaloni argintii si un praf argintiu pe tot corpul, Rey a facut senzaţie la întoarcerea lui în SmackDown.
7 septebrie 2007: Un următor pas important pentru Rey e că a fost numit principalul competitor pentru aurul lui Khali la următorul PPV, Unforgiven. Azi a avut un meci cu Chavo, "I Quit", o revanşă pe care Rey şi-a luat-o, făcându-l pe Guerrero să spună "Renunţ!". Dar imediat după meci şi-a făcut apariţia campionul mondial, gigantul Khali, care a aplicat aceaşi strategie ca în săptămânile trecute pe Batista si Nature Boy, strângându-l de cap cu mâinile lui uriaşe până leşină. A intervenit Batista, bun prieten cu Rey, care l-a scăpat din ghearele acelei creaturi, Rey rămânând un timp inconştient la podea.
Raportează
xtina 6 martie 2010  
Nume wrestler: Triple H
Nume real: Paul Michael LeVesque
Data nasterii: 27 iulie 1969
Locul nasterii: original din Nashua, New Hampshire; documentat in Greenwich, Connecticut; resident in New York
Status conjugal: Casatorit cu Stephanie McMahon
Inaltime/Greutate: 193cm/120kg
Antrenat de: Killer Kowalski
Debut: Martie 1992
Manevra de final: Pedigree

Realizari:

Campion WWE (7 ori)
Campion European WWF (2 ori)
Campion Intercontinental WWE (5 ori)
Campion pe echipe WWE (o data)
Campionul lumii la categoria grea WWE (5 ori)
Regele Ringului (1997)
Castigator Royal Rumble (2002)
Raportează
anonim
iani 17 iulie 2009  
na ma sugi?
Raportează
teodorafrumusik 7 iunie 2009  
Jeffrey Nero Hardy este n?scut pe 31 august, 1977. Este un wrestler american ce evolueaz? în WWE, în divizia SmackDown!. Schimbarea s-a efectuat în anul 2008, în urma unui Draft, desf??urat în America. De?ine un palmares impresionant în wrestlingul pe echipe, câ?tigând pân? în prezent de ?ase ori titlul de campion mondial WWE pe echipe, împreun? cu fratele sau Matt Hardy (The Hardys). În prezent de?ine titlul WWE(Câ?tigat la Armagedon)
Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.